دوربین مداربسته بی سیم یا وای فای - الکاو 1400

دوربین مداربسته بی سیم یا وای فای

778595
مدت زمان مطالعه : 5 دقیقه
امروزه شرکت های تولید کننده دوربین های مداربسته و دی وی آر و سایر محصولات امنیتی سعی بر این دارند که راه حل های هر چه آسان تر و سریع تر را به مشتری خود جهت اجرای سیستم امنیتی و مداربسته ارائه دهند.

در دنیای امروز نیاز به دوربین مدار بسته و سیستم نظارتی تصویری روز به روز در حال افزایش است از این رو شرکت های مختلف سعی در برآورده کردن نیاز های مردم در این زمینه ها کرده اند، با توجه به اینکه شرکت های تولید کننده دوربین های مداربسته در راستای تحقق اهداف خود در زمینه فروش سیستم های نظارت تصویری اقدام به طراحی سیستم هایی کرده اند که از نظر نصب و راه اندازی شرایط راحت تری داشته باشد سیستم های نظارت تصویری وایرلس جای خود را هر چه بیشتر در این صنعت باز کرده است.

اما این سیستم ها دارای نقاط ضعف و نقاط قوت بسیار زیادی هستند که ما قصد داریم در سایت Elcav.com و در این مقاله به آن اشاره کنیم. در ابتدا به معرفی و نحوه کارکرد سیستم مداربسته وایرلس یا بی سیم می پردازیم.

خریداران دوربین های مداربسته وای فای (wifi) جهت کاهش هزینه های اجرای پروژه های امنیتی و سریع تر کردن روند انجام آن تمایل به ایجاد بستر خود در قالب بی سیم و وای فای در دوربین مداربسته دارند. حال ما در این مقاله قصد داریم معایب و محاسن استفاده از سیستم های امنیتی بی سیم را برای شما شرح دهیم.

دوربین مداربسته بی سیم چیست ؟
What are wireless CCTV cameras?


دوربین مداربسته بی سیم نوعی از دوربین های مداربسته است که می تواند اطلاعات را که به صورت تصویر و صدا هستند با توجه به میزان قدرت انتقالی که دارند به صورت بی سیم به مکانی که در آن گیرنده قرار گرفته است انتقال دهند البته در این دوربین ها بایستی منبع تغذیه به صورت سیم دار به آن متصل شود و امکان بی سیم کردن منبع تغذیه وجود ندارد بجز اینکه از یک منبع تغذیه مانند باطری در همان محل استفاده شود. این سیستم ها با توجه به راحتی نصب و انجام آن از سوی خریداران با استقبال خوبی روبه رو شده است.

انواع دوربین های مداربسته بی سیم کدامند؟
What types of wireless CCTV cameras do you have?


1- دوربین مداربسته بی سیم با تکنولوژی آنالوگ

دوربین های مداربسته آنالوگ از اولین دوربین های مداربسته بی سیم بودند که روانه بازار فروش شدند و با توجه به عدم تکنولوژی خاص دیگر با استقبال خوبی نیز روبه رو بودند.

این دوربین های دارای یک فرستنده رادیویی بر روی خود دوربین و یک گیرنده رادیویی در طرف دیگر بود که تصاویر بر روی یک فرکانس خاص رادیویی به صورت بی سیم ارسال می شد و گیرنده تصاویر دوربین مداربسته بی سیم را دریافت می کرد و با یک خروجی آنالوگ آن را بر روی یک نمایشگر قابل پخش می کرد. این دوربین های مداربسته بی سیم اغلب با ولتاژ ۱۲ ولت کار می کردند و کیفیت تصاویری در حدود ۴۲۰ تی ویلاین TVL در حدود ۰.۴ مگاپیکسل داشتند که اغلب به هیچ عنوان تصاویر قابل قبولی نبودند اما به دلیل نبود تکنولوژی دیگری از آن استقبال شده بود.
این نوع دوربین های مداربسته بی سیم دارای ضعف های بسیاری بودند، یکی از مهمترین نقاط ضعف آن ها کیفیت بسیار پائین تصاویر در این دوربین مداربسته بی سیم بود به طوری که کیفیت آن ها چیزی حدود ۰.۵ مگاپیکسل بود، از دیگر نقاط ضعف دوربین مداربسته بی سیم آنالوگ ضعف در ارسال تصاویر با همان کیفیت واقعی بود به طوری که عوامل محیطی مانند نویز، القاء های الکتریکی و موانع می توانست کیفیت تصاویر دوربین مداربسته آنالوگ بی سیم را تا حدود ۴۰ درصد کاهش دهد.

البته در انتقال تصاویر دوربین های مداربسته آنالوگ بی سیم تقویت کننده تصویر نیز وجود دارد ولی با توجه به قیمت بالای آن با اقبال مناسبی در بازار فروش رو به رو نشد.
تنها نقطه قوت دوربین مداربسته بی سیم آنالوگ را می توان قیمت مناسب و ارزان آن اعلام کرد، و تا کنون هیچ یک از برند های دوربین مداربسته ی مطرح در بازار اقدام و تمایلی برای تولید این دسته از محصولات نکرده اند و تنها کالا های موجود در بازار ایران محصولات شرکت های ناشناخته هستند که معمولا دارای کیفیت مناسبی نیستند.

۲- دوربین مداربسته بی سیم وای فای (دیجیتال)

دوربین های مداربسته بی سیم دیجیتال در ارسال اطلاعات از تکنولوژی Wifi استفاده می کنند و با توجه به میزان قدرت Wifi در فرستنده و گیرنده می توانند در مسافت های مختلف اطلاعات را که به صورت ویدئو هستند ارسال کنند. این دوربین های بی سیم با توجه به اینکه اطلاعات را که شامل ویدئو و صدا است به صورت صفر و یک می فرستند همواره تصویر بدون نویز و سالمی را ارسال می کنند و در صورت ارتباط درست مانند یک دوربین که به وسیله کابل اتصال دارد تصاویر خوب و واضحی را ارائه می دهد.

چه دوربین مداربسته بی سیمی را انتخاب و خرید کنیم؟

بایستی همواره توجه داشته باشید که دوربین مداربسته بی سیمی که خریداری می شود با توجه به نیاز و مکانی که در آن استفاده می شود مطابقت داشته باشد.
به عنوان مثال اگر می خواهید از دوربین مداربسته بی سیم در فضای بیرون استفاده کنید باید دقت داشته باشید که استانداردهای ضد آب و ضد گرد و خاک بودن را داشته باشد، تا در صورت استفاده از دوربین مداربسته بی سیم در فضای بیرون باعث ایجاد خرابی در آن نشود.

همچنین بایستی برد مفید سینگال وای فای دوربین مداربسته بی سیم را بدانید تا در فاصله مناسب نصب و راه اندازی شود در ضمن بایستی به موانع مابین فرستنده و گیرنده دوربین مداربسته بی سیم دقت کنید.

اگر قصد انتقال تصاویر با این دوربین بی سیم را دارید و می خواهید از هر مکان دیگری از طریق اینترنت آن محل را مشاهده کنید باید دقت داشته باشید که دوربین مداربسته بی سیم شما قابلیت انتقال تصویر به صورت p2p را داشته باشد، در این نوع دوربین های مداربسته بی سیم شما کافی است که دوربین خود را به یک مودم وای فای که در محل دارید متصل کنید به این صورت می توانید تصاویر دوربین مداربسته بی سیم خود را از هر نقطه از دنیا مشاهده کنید. در زیر تصاویری از این مدل دوربین های مداربسته بی سیم مشاهده می‌کنید.

با توجه به هزینه ای که بابت خرید دوربین مداربسته بی سیم وای فای می کنید شما می توانید ۲ انتخاب داشته باشید، اولا می توانید در برند های معتبر مانند هایک ویژن، داهوا، سامسونگ، اوکث و … خرید خود را انجام دهید که تقریبا بایستی ۳۰تا ۸۰ درصد هزینه بیشتری برای خرید دوبین مداربسته بی سیم انجام دهید و یا می توانید برای کاهش هزینه های خود از برندهای متفرقه که در بازار وجود دارد استفاده کنید در هر صورت تقریبا هر دو مورد بالا یک عملیات را انجام می دهند ولی در مورد کالاهای گران قیمت تر شما تصاویر با کیفیت تر و نرم افزار بسیار کامل تری در دوربین مداربسته بی سیم خواهید داشت همچنین شما می توانید با خرید چند دوربین مداربسته بی سیم وای فای، تصاویر را در یک نرم افزار و به صورت نام گذاری شده و مجزا بر روی گوشی هوشمند خود دریافت کنید.

در تمامی این دوربین های مداربسته بی سیم قابلیت نصب حافظه جانبی وجود دارد و باید دقت کنید که هر دوربین مداربسته بی سیم چه میزان حافظه جانبی را ساپورت می کند، اگر‌ به زمان بیشتری برای ذخیره فیلم ها نیاز دارید به این مسئله در خرید دوربین مداربسته بی سیم دقت کنید.

همچنین فرمت های ضبط تصاویر که H.264 و H.265 هستند نیز در میزان مدت زمان ذخیره سازی تاثیر دارند.

به طور مثال در یک دوربین مداربسته بی سیم که فرمت ذخیره سازی آن H.264 است ما با یک رم ۱۶ گیگ ۴ روز رکورد داریم در صورتی که اگر فرمت ذخیره سازی H.265 باشد این مدت زمان به ۸ روز افزایش پیدا می کند.

سعی کنید دوربین مداربسته بی سیمی را خریداری کنید که دارای خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر شرکتی باشد. زیرا خدمات و تعمیرات این دوربین مداربسته بی سیم در ایران بسیار ضعیف بوده و کمتر شرکتی می تواند آن را تعمیر کرده و خدمات دهد.

همکاران و مشاوران ما در گروه آموزشی الکاو آماده پاسخ گویی به سوالات و دغدغه های شما در زمینه خرید دوربین مداربسته بی سیم هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی