آموزش کابل کشی دوربین مداربسته آنالوگ - الکاو 1400

آموزش کابل کشی دوربین مداربسته آنالوگ

Frustrated man lying down trying to figure out and sort  computer cables
مدت زمان مطالعه : 3 دقیقه

در نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته آنالوگ یکی کارهایی که بیشترین زمان را باید به آن اختصاص داد و از قسمت های مهم در جهت راه اندازی دوربین مداربسته آنالوگ است قسمت کابل کشی دوربین مداربسته است که در ادامه به آن بیشتر می پردازیم با الکاو همراه باشید.

با توجه به اینکه مرحله کابل کشی دوربین مداربسته در انتها تست می شود و عملکرد آن مورد آزمایش قرار می گیرد بایستی با دقت عمل هرچه تمام تر انجام گردد.

در ابتدا بایستی شما از یک کابل کواکسیال مناسب ترجیحا در سایز RG59 که دارای شیلد ، فویل و مغزی مناسب باشد استفاده کنید. منظور از شیلد و فویل و مغزی مناسب این است که کابل از نظر جنس شیلد ، بافت شیلد ، جنس فویل دارای استاندارد های لازم و آلیاژ مس خالص باشد و همچنین مغزی کابل نیز بایستی در قطر تقریبا ۰ تا ۰.۷ میلی متر انتخاب شود.

این مسئله نقش بسیار مهمی در انتقال سالم و بدون نویز سیگنال تصویر از دوربین تا مقصد را دارد در کابل کشی نبایستی کابل در کشش ها و خمش های بسیار شدید قرار بگیرد زیرا امکان پارگی و آسیب دیدن کابل وجود دارد.

شروع کابل کشی دوربین مداربسته :


قبل از هر چیزی شما بایستی جای گذاری های دوربین مداربسته را مشخص کنید و ترجیحا محل مورد نظر را علامت گذاری کنید. حالا نزدیکترین وبهترین مسیر را جهت کابل کشی مشخص کنید. دقت اشته باشید تا جایی که می توانید از مسیر های برق فشار قوی ، لامپ های مهتابی ، لامپ هایی که با ترانس های قدرت بالا کار می کنند دوری کنید.

وقتی که مسیر های دوربین مداربسته را انتخاب کردید. شروع به ایجاد مسیر امن و مناسب با محفظه های معمول کنید که در بازار نیز وجود دارند. این محفظه ها می توانند داکت های پلاستیکی ، لوله فلکسیبل ، لوله های گالوانیزه و یا لوله های PVC باشند. ترجیحا برای فضاهای داخلی از داکت ، برای فضاهای بیرونی از لوله فلکسیبل و لوله های گالوانیزه  و برای فضاهایی که نیاز است کابل در زمین دفن شوند از لوله های PVC استفاده می شود.

سعی کنید اتصال محفظه های کابل ها را بوسیله پیچ و رول پلاک به دیوار یا سقف انجام دهید هرگز از چسب استفاده نکنید تا عمر کار شما بالاتر برود و ظاهر شکیل تری در دراز مدت داشته باشید.

تمامی محفظه ها مانند داکت ها و لوله های دارای سایزهای مختلفی هستند که با توجه به تعداد کابل های عبوری از آن ها انتخاب می شوند بهترین حالت این است که شما در انتخاب سایز مورد نیازتان همواره جای خالی و رزرو برای کابل های احتمالی تا حدود ۲۰ % از کل کابل های عبوری را قرار دهید. این مسئله موجب می شود هر زمان نیاز به تعویض کابل های خراب داشتید و یا احتیاج به ایجاد یک مسیر جدید بود بتوانید به راحتی وبدون اینکه به شبکه کابل ها آسیب برسد انجام دهید هرگز کابل ها را از مسیر ها با فشار عبور ندهید مسیرها باید در مکانی نصب کردند که در معرض آب و رطوبت بالا نباشند.

زیرا هم کابل ها و هم محفظه به تدریج مستحلک شده و هزینه های بالایی را منجر می شوند. حالا که مسیرها را ایجاد کردید شروع به نصب و رد کردن کابل ها از محفظه های نصب شده کنید. در این مرحله دقت کنید کابل دچار خمش، کشش و یا فشار زیادی نشوند و به راحتی از محفظه ها عبور کنند.

پس از انجام و اتمام کابل کشی می توانید مسیرهای کابل های مجدد بازرسی کنید. در صورتنی که نسبت به سلامت یکی از کابل ها اطمینان خاطر نداشتید میتوانید بوسیله یک مولتی متر آن را ست کنید.

به این صورتی که ابتدای مولتی متر را بر روی حالت بازر و یا بوق قرار دهید انتهای مسیر کابل دوربین مورد نظر را به هم اتصال دهید و در طرف دیگر یک دسته مولتی متر را بر روی شیلدر و یک دسته دیگر را بر روی مغزی قرار دهید در صورت وجود بوق در مولتی متر نشان دهنده ی سلامت کابل تا ۵۰ درصد است برای تست ۵۰ درصد دیگر بایستی دوسر کابل در انتها را که به هم در ابتدا مرحله تست متصل کرده بودید را باز کنید و دوباره از ابتدای مسیر کابل شما از نظر اتصال و ارتباط از ابتدا تا انتها سالم و مورد تایید است.

در مقاله بعدی نحوه نصب دوربین های مداربسته آنالوگ را مفصلا برای شما عزیزان شرح خواهیم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو اصلی